Ez bejeletett munka?

-Igen, ez az Uniós jogszabályok értelmében és a törvényt betartva, bejelentett munka.

Ki ilyenkor a bejelentő?

-Az külföldi partnercég, amelyik országban a munkavégzés történik.

Biztosítást is kötnek ránk?

-Igen, ilyenkor a bejelentéshez meg kell kötni a törvényileg kötelező alap bíztosításokat ami vonatkozik az alap egészségbíztosításra és a munkahelyi balesetekre is. Javasoljuk, hogy ezek mellett váltsd ki az ugynevezett EU-s kártyát is. Ez nem kerül pénzbe és nem kötelező de egy esteleges kint megkezdett gyógykezelés folytatásához, hasznos lehet.

18. életévet be kell, hogy töltsem a jelentkezéshez?

– Nem egészen. A 18. életévedet be kell, hogy töltsd a tervezett munkába állást megelőzően.

Milyen hosszú a szerződés időtartama?

– A teljes szezon hossza április vége, május elejétől, október végéig tart. A legoptimálisabb esetben az egész szezonra jelentkezel. Előfordulnak rövidebb szerződések is, szóval nem kell kétségbe esni, ha semmiképpen nem tudod vállalni a teljes szezont. Jelentkezz bátran.

Mennyit lehet itt keresni?

– Az több tényező függvénye, de egy biztos. Ha kezdő vagy és nem végezted el az akadémiát, nincs előképzettséged és az angol mellett egyetlen idegennyelvet sem beszélsz társalgási szinten, valamint nincs extra képességed ami kiemelt animátori pozícióba tehetne és még a teljes szezont sem vállalod, még akkor is megillet a minimum 550 Eurós fizetés, a teljes ellátás mellett. Amennyiben a fent említett valamelyikével rendelkezel, az mind extra juttatást jelenthet. A teljes ellátás pedig lehetővé teszi, hogy akár az egész fizetésedet megspórold. Költse más lakbérre és számlákra amit keres, ne te!

Hogyan tudok még több pénzt keresni?

– Végezd el az akadémiát!

Tényleg többet keres aki újraszerződik veletek?

– Garantáltan. Közösségünk méginkább megbecsült tagja leszel, így szeretnénk neked perspektívát mutatni, amit minden esetben fizetésemeléssel honorálunk. De ez még nem minden! Lehetőséged nyílhat vezető tanfolyam elvégzésére is cégköltségen, már akár az első szezonodat követően. Ez persze magasabb pozícióval, felelősséggel és mégjobb kondíciókkal jár.

Valóban csak 100 embernek van lehetősége elvégezni az akadémiát egész évben?

Sajnos igen. Ezért kiemelten fontos, hogy minél előbb jelentkezz. Az első 100 jelentkezőt cégünk, a piacon egyelülálló lehetőséggel díjjazza.

Magamnak kell megoldani a kiutazást?

– Igen, mivel többször előfordult, hogy kiutaztattunk valakit és nem jelent meg a munkahelyen. Ezért cégünk utazási bónusszal járul hozzá a költségeidhez a szerződés teljesítése után. Ennek összege 200 euró a két útra.

Milyen pénznemben kapok fizetést?

– Euróban. Az ehhez szükséges bankszámlát külföldön is nagyon egyszerűen meg tudod nyitni. Csupán a dokumentumaidra lesz szükség és a legtöbb régióban egy helyi SIM kártyára. Ne kérdezd miért, de elenyésző összeg, nyitás díj nincs, mint ahogy ingyen meg is tudod szüntetni.

Mikor kapok fizetést?

– Havi fizetés van, éppen ahogy nálunk működik. A ledolgozott napok számát az adott hónap utolsó napjáig számolják el. A kifizetés, a következő hónap 20. napjáig kerül kiutalásra.

Hozhatom a barátaimat is?

– Igen! Sőt javasoljuk is, hogy tegyél így. A közös elhelyezésre való igényedet is figyelembe vesszük, de garantálni nem tudjuk. Igyekszünk legalább azonos szigetre tenni titeket közel egymáshoz, viszont minden esetben kötelességünk alkalmazkodni a hotelek igényeihez és a képességek alapján a legmegfelelőbb embert jelölni az adott pozícióra.

Milyen az ellátás?

Az ellátásodról a hotel gondoskodik szintén cégköltségen. A legtöbb szállodában az animátorok az egyetlen olyan csapat a managementen kívül, akik a szálloda éttermében ehetnek és ugyan azt a 4-5 csillagos ellátást kapják, mint a vendégek. Napi háromszori svédasztalos étkezés veszélyes lehet a kilok szempontjabol… Van olyan szálloda is, ahol az animátorok a hotel dolgozói éttermében esznek, ahol a recepciósok, felszolgálók és a többi kolléga is. Itt is természetesen biztosított a napi háromszori étkezés és minden szállodában adott a korlátlan ivóvíz és frissítők napközben.

Hol fogok lakni?

– A szállás minden esetben cégköltségen van biztosítva, tehát nincs bérleti díj, nincs rezsi és számlák. Ket lehetőség szokott lenni: vagy a hotelben, vagy a hotel kozvetlen közelében, apartmanokban. Két fős szobákban helyeznek majd el, fürdőszobával és wc-vel.

Mi történik, ha a szerződés közepén meggondolom magam és haza akarok menni?

– A szerződésedben benne lesz, hogy az első 7 nap az a próbaidő és mindkét fél visszaléphet ha nem érzi jól magát. Ha az első hét elteltével vagy a szezon közepén, végén szakítod meg a szerződést akkor nem kapod meg a 200 eurós utazási bonuszod illetve a “keep in trust” (havi 100 eurót). Az egyeb kihagasok illetve szerzodesszegese -amelyek szerzodes felbontast eredmenyeznek- tovabbi, maximum egy havi berig kiterjedo kotberrel sulythatok. Ennél többel nem kell számolni azaz nincs rajtad túl nagy nyomás.

Mit érdemes magammal vinnem az útra?

– Általános nyári ruhákat, edző cipőt, naptejet. Fiúknak érdemes fekete nadrágot és fehér inget hozni. Fürdő illetve sport ruhát ha van, egy esti, elegánsabb öltözéket az elit rendezvényekhez és  a mosolyodat egy nagy táskával.

Csak magyarok jelentkezhetnek hozzátok?

Nem. Ez egy nemzetközi munkahely és a kint dolgozó csapataink összetétele is multikultúrális. Mindenkit sok szeretettel várunk aki érez magában kellő ambíciót.