Nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettük és hogy együtt dolgozhattunk veled és a céggel.

Sok helyen dolgoztunk a világon de ez volt az első hoteles munkánk és elmondhatjuk, hogy sok jó tapasztalattal és élménnyel gazdagodtunk.

Ennek a munkának hála remek emberekkel ismerkedtünk meg és gyönyörű helyekre jutottunk el. Tengerpart, napsütés, finom ételek és gyönyörű szállodák, mint egy fizetett nyaralás olyan volt ez a röpke 5 hónap. Sajnos nagyon gyorsan eltelt ez a kis idő de Nagyon reméljük, hogy a késöbbiekben is együtt dolgozhatunk veletek.

A szerződés nagyon átlátható és érthető volt. A kocsinak hála, nagyon kényelmesen és könnyedén eljuthattunk bárhova a szigeten.

Külön Köszönjük, hogy mindig és minden helyzetben kézségessen segítettetek nekünk.

További élménybeszámolók

Geri

Sosem gondoltam, hogy én egyszer eljuthatok egy ilyen helyre. Minden szempontból életem legjobb döntése volt. Köszönöm nektek és alig várom, hogy vissza menjek!

Anikó

Egyszerűen a világ legjobb munkahelye! Angolul épp hogy dadogtam, de esélyt kaptam és felvettek. A szezon végeztével elmondhatom, hogy gond nélkül kommunikálok angolul és kapaszkodj meg, vezetői képzésre hívtak meg külföldre, amit a cég fizet. Hihetetlen, de igaz.

Ákos

Én teljesen elégedett vagyok. Megfelelően voltam tájékoztatva, végig úgy éreztem, hogy a cég támogat és mögöttem áll. Sőt augusztusban megválasztottak a hónap animátorának is, amire nagyon büszke vagyok:)

Petya

Nagyon okos döntés volt, hogy elvégeztem a képzést, ami most már Akadémia. Felkészítettek a munkára és többet kerestem így, mintha nem lett volna. Nálam ez is dominált, hogy mennyit fogok tudni spórolni a teljes ellátás mellett. Még magamat is megleptem. A fizu mindig rendben volt.

Gerzson

Csak ajánlani tudom mindenkinek. A világ nyílt meg előttem. Rengeteg új ember, felejthetetlen élmények, szuper csapat. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon fogok tudni profitálni ebből.

Zsuzsi

Bevallom, nekem az emberek mentalitása volt az első ami egyből feltűnt. A napsütésben egyszerűen mindenki sokkal pozitívabb. Utólag belegondolva, lehet, hogy mindig a negatív emberek elől menekültem. Eddig 🙂