Napjaink luxus szállodáiban egyre jobban előtérbe kerül a vendégek színvonalas, emberközeli, könnyed szórakoztatása, melyet az animátorok végeznek. Ezek az intézmények elvárják, hogy az őket képviselő munkavállalók kellőképpen képzettek és tájékozottak legyenek, átfogó tudással rendelkezzenek megannyi területen, melyet ez a rendkívül színes,sokrétű szakma felölel. Kifejezett előnyben részesülnek azok, akik képzettségüket sorszámozott tanúsítvánnyal tudják igazolni.

Az EYECON Kft., 2018-ban Magyarországon is elindította hivatalos szabadpiaci képzés keretében, a szigorú szakmai programkövetelményeken alapuló, nemzetközi színvonalú animátor akadémiát. A 4 napos elméleti tanfolyam és 5 napos gyakorlat elvégzése után cégünk külföldi szerződést biztosít. A vizsgakövetelmények teljesítéséről angol nyelvű sorszámozott tanúsítványt állítunk ki. Az ezen dokumentummal rendelkező animátorok partnerszállodáinkban szakirányú képzettségük elismeréseként havi 50 Euroval magasabb alapbérben részesülnek, mint azok, akik nem végeztek tanfolyamot. Ezen felül jelentős könnyebbséget biztosítunk a tanfolyam díjának megfizetésére is. A velünk szerződő animátoroknak nem kell a 60000 Ft-os tandíjat megfizetniük a tanúsítvány kézhezvételekor, ez az összeg az első fizetésükből kerül majd levonásra. A többlettdíjazásnak köszönhetően már négy hónap alatt teljesen megtérül a befektetés, amit utána hosszú éveken át kamatoztathatsz.

Cégünk és partnercégeink közel 300 olyan 4 és 5 csillagos, többségében tengerparti luxus szállodával vannak kapcsolatban, melyekben mindig szükség van vidám, jókedélyű, ambiciózus fiatalokra, hogy a vendégek segítségére legyenek szabadidőjük tartalmas eltöltésében.
Végezd el az animátor akadémiát és már idén nyáron kiemelt fizetéssel dolgozhatsz valamelyik tengerparti luxus szállodában egy vidám csapat megbecsült tagjaként, ahol a munka csakis szórakozásból áll.

A tanfolyam elméleti oktatása:

  • Az animátor munka alapjai, ágazatai
  • Kommunikációs tréning
  • Játék- és sportszabály ismeretek
  • Gyermekfelügyeleti alapismeretek
  • Szórakoztatás mesterfokon: előadóművészeti alapismeretek
  • Krizis management
  • Vezetői alapismeretek, csoport dinamika
  • Vizimentési alapismeretek, (nem kötelező)

A képzés díja tartalmazza a tananyag költséget, a vizsga díját és a névre szóló, sorszámozott angol nyelvű tanúsítványt.